marți, 14 septembrie 2010

Sunt scolarita in clasa I!

Gata cu gradinita! De acum sunt scolarita in clasa I! Ieri a inceput scoala si am fost foarte emotionata, dar mi-a placut mult de tot. Erau multe figuri noi, dar am intalnit si copii pe care ii cunosteam: vecina mea, Ada, fosti colegi de la gradinita, copii cu care m-am intalnit la cluburile pe care le frecventez sau la examene.

Sunt foarte mandra de uniforma mea, pentru ca este foarte cocheta si serioasa in acelasi timp. Ce parere aveti?

Pentru moment sunt colega de banca cu Ada. Ma bucur mult, pentru ca suntem vecine si prietene foarte bune. Ia uitati ce bine ne sta alaturi! ... Eu sunt cea cu ochelari.

Invatam intr-o clasa noua, cu mobilier nou, avem chiar si dulapioare in care ne lasam o parte din rechizite! Eu am studiat deja abecedarul si manualul de matematica, asa ca de abia astept sa pot arata tot ce stiu si sa invat mai mult!

Ieri am intalnit-o doar pe doamna invatatoare. Se numeste Iolanda Gherghe si mi-a placut tare mult! Sunt curioasa sa cunosc in zilele urmatoare si profesoarele de engleza, sport si religie. Prima zi a fost cam ca o petrecere: am primit bomboane si baloane.

Aceasta este clasa mea: CLASA IB - clasa Buburuzelor - din Scoala Generala nr 49. Atat pentru moment, dar promit sa mai scriu.

Un comentariu:

  1. Dulapioare pentru rechizite si echipament! WOW! In sfarsit copiii nu mai cara ghiozdanele acelea uriase care le deformeaza tinuta. Sunteti printre putinii fericiti.

    RăspundețiȘtergere