joi, 2 martie 2023

BUCUREȘTI TV DEVINE KANAL D2

Luna aprilie va veni cu noutăți pe piața media din România: Dogan Media, compania care operează Kanal D în România, a informat CNA că are în plan să lanseze Kanal 2, din 2 aprilie. Dogan Media a preluat licența București TV în noiembrie 2022 de la societatea Best MixMedia, împreună cu mai multe frecvențe radio din Ploiești, Câmpina și Sinaia, integrate în Radio Impuls.

 Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D & Radio Impuls, spunea în noiembrie 2022:

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV și nu numai, și ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piața media din România și, în același timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International - TV, Radio și Digital."



Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, care va avea o ediţie specială, în premieră, duminică, de la ora 19:00.  Kanal D2 va veni astfel cu noi programe pentru publicul larg, cu producții originale, de divertisment și informații.

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională.

<Bravo, ai stil! >, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.  

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi.”

Reprezentanții postul au anunțat că, de la preluarea sa, în 2019, audienţa Radio Impuls în Bucureşti a crescut de 5 ori (de la 4. 000 la 27.000 de ascultători). De la 9 licenţe deţinute initial, Radio Impuls s-a extins şi dezvoltat continuu, atât din punct de vedere editorial, cât şi teritorial, numărând în prezent 19 licenţe, în cele mai importante oraşe ale ţării (Bucureşti, Braşov, Timişoara, Constanţa, Cluj, Craiova, Bacău, Tulcea, Râşnov, Sibiu, Aiud, Bistriţa, Târgu Mureş, Botoşani, Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia, Câmpeni).

De asemenea, compania a informat CNA că viitoarea televiziune Kanal D2, va rămâne în lista must carry a posturilor libere la retransmisie, pentru 2023. Postul Kanal D, televiziunea principală a grupului, a ieşit de mai mulţi ani din must carry.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu